12 Şubat 2008 Salı

Serçe dizisi

Yakında!

YAŞANMIŞ GERÇEK BİR AŞK HİKÂYESİ ‘SERÇE’ BAŞLIYOR!

Gerçek bir aşk hikayesinin anlatıldığı ‘SERÇE’, şubat ayında Star TV ekranlarında izleyicilerine merhaba diyecek. SERÇE’nin hüzünlü hikayesi hem yüreğinize kazınacak hem de günümüzdeki aşkların gerçekliğini mercek altına alacak...

Sergin Akyaz’ın yönetimindeki Base Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği Star TV’de yayınlamaya başlayacak olan SERÇE için geri sayım başladı.

SERÇE dizisinin en büyük özelliği karakterlerin ve yaşanan olayların kurgu olmaması. Herkesin serçe diye çağırdığı, hariciyeci bir babanın Batılı kızı Yıldız ve Erzincanlı muhafazakâr bir ailenin Amerika’da okumuş olan oğlu Doğu’nun gerçek hikâyesinin anlatıldığı dizinin başrollerini Saruhan Hünel ve Başak Parlak paylaşıyor. Dizi de ayrıca Fikret Hakan köklü, güçlü bir ailenin son temsilcisi ve bir dergâhın da başındaki lideri canlandırıyor. SERÇE, Sermin Hürmeriç ve Deniz Gökçer gibi birçok usta ismi de bir araya getiriyor. Senaryosunu Sergin Akyaz’ın yazdığı SERÇE’nin yönetmenliğini ise daha önce ‘Kınalı Kuzular’ projesiyle adından söz ettiren Tunç Davut yapacak.

‘SERÇE’ ile yüreğiniz tekrar aşk için çarpmaya başlayacak. Tamamen gerçek hayattan alınan bu sancılı aşk hikayesi sizi bu dünyadan alıp başka diyarlara götürecek.

1 yorum:

gladyatör dedi ki...

bu serçe dizisi çook süpeer olacak herkesin izlemesini tavsiye ederim