14 Mart 2008 Cuma

Serçe 2.bölüm başladı

Arkadaşlar serçenin 2.bölümü başladı.hadi ekran başınaaaaaa ... Dizi bittikten sonra tekrar burdayız arkadaşlar iyi seyirler.
Serçe 2.bölüm starda bu arada :)

7 yorum:

Adsız dedi ki...

ya doğu ne yapıyor böyle hem serçeye ümit veriyor diğer taraftanda o kıza.çok karıştı bu dizi.tabi doğunun abisinin yaptığı şey karşısında şok oldum.böyle bişi beklemiyordum.ya lütfen dizide fazla kötülük olmasın.içimizi karartmayın.masum bi aşk hikayesi görmek istiyoruz.saruhan hayranıyım ve aşık rolunu süperrrr oynuyor.

BUSSE..ESMERKOLİQMANYAQ dedi ki...

yha askım sen naaptn kıza yha üzüldmm ha ..ama oda önce seni kabul etmedi ...bide fazla göz önünde diildnzz ...1. bölüm daha güzeldi....nese cnm bnm yne süperr oynadınn ....o kız orda bn ekran basında aladımm senin içn tabiii...sana aşığımmmm..

BUSSE..ESMERKOLİQMANYAQ dedi ki...

yha aşkımm sen ne yaptın kıza yha ..o orda bn ekran basında aladımm...bnce o kızla ewlenme sen yha mine yetmio gbi bvde o çıktı şimdii...offf offff ....seni çoookk sewiyorumm..asığımm sana.........

Adsız dedi ki...

ya ne ollllllluuuurrrrrr diziyi erken bi saate alın.. erken bi saaatte aldığınızda göreceksiniz kı reytingler artacak... bu dizinin kalkmasını istemiorum.. ççççççoooooookkk ggssslll bi dizi..

merve dedi ki...

serce dızısını cook sevıyorum ya. onların asklarına bayılıyorum ben.ama saruhana kırgınım neden bole yaptı kı. mıneyı severken neden bole baskasıyla evlncek. bak sana seslenıyorum dogu sakın kendınızı yakmayın. sakın askınızı yakmayın nolur

Adsız dedi ki...

bu dizinin de kaybolan yıllar dizisi gibi hemen bitmesini istemiyorum...

Adsız dedi ki...

perşembe günü bir sürü dizi var salı yada çarşamba gününe alın hemen yayından kaldırmayın